Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Houkutus-kirja on Twilight kirjasarjan ensimmäinen osa. Kirja ilmestyi vuonna 2005. Kirjan kannessa on yksinkertainen kuva jossa ihmisen kädet pitävät omenaa. Meyerin mukaan kirjan kannessa kuvattu omena viittaa Raamatun luomiskertomuksessa esiintyvään hyvän- ja pahantiedon puun hedelmään. Bellan ja Edwardin välinen rakkaus on kielletty, kuten puun hedelmä.

PääHenkilöt:

Isabella Swan, Edward Cullen

Sivuhenkilöt:

Charlie Swan, Carlisle Cullen, Esme Cullen, Jasper Cullen, Alice Cullen, Rosalie Cullen, Emmet Cullen, Billy Black, Jacob Black, Angela Weber, Eric Yorkie, Jessica Stanley, Mike Newton, Tyler Crowley, James, Laurent ja Victoria.

Juoni (luettu kirjan takakannesta):

Isabella muuttaa isänsä luo tihkuisenharmaaseen pikkukaupungiin. Hän on valmistautunut elämänsä tylsinpään käänteeseen, mutta tapaa uudessa lukiossa kiehtovan Edwardin - yliluonnollisen komean, älykkään ja arvoituksellisen pojan. Edward käyttäytyy Isabellaa kohtaan ynseästi ja vältellen, kunnes vastahakoisesti alkavan ystävyyden kautta salaisuus selviää: Edward on vampyyri. Hän kuuluu perheeseen, joka on valinnut elämän ihmisyhteisössä ihmisverestä kieltäytyen!

´´Ensinnäkin: Edward oli vampyyri. Toiseksi: Osa hänestä - enkä tiennyt, kuinka voimakas se osa oli - janosi minun vertani. Ja kolmanneksi: Olin silmittömästi, peruuttamattomasti rakastunut häneen``

Vaaroja uhmaten Isabella ja Edward rakastuvat. Perinteisessä mielessä he eivät toisiaan voi saada, mutta he kohtaavat ajatuksin ja kielessä, joka on rikasta, aistillista ja kaihoisaa. Edwardista tulee Isabellan suojelusenkeli, mutta kukaan ei ole kauan turvassa, kun vaara hiipii heidän kintereilleen suhteen ulkopuolella.

Kansikuva

Houkutuksesta on tullut jo elokuva...

Aamunkoi
©2019 Twilight<33333 - suntuubi.com