Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Uusikuu kuuluu twilight kirjasarjaan. Uusikuu on toinen osa kirjasarjasta.  Kirja julkaistiin vuonna 2007. Nimi Uusikuu tulee samannimisestä Kuun vaiheesta. Uusikuu on täydenkuunn vastakohta, vaihe, jolloin kuu ei näy Maahan. Uudenkuun aikaan yöt ovat kaikista pimeimpiä. Meyerin mukaan Uusikuu-kirja kuvaa Bellan elämän synkintä eli pimeintä aikaa, ja nimi kuvastaa tätä. Nimi ei hänen mukaansa viittaa kirjassakin esiintyviin ihmissusiin.

Päähenkilöt:

Bella Swan (oik.Isabella), Edward Cullen ja Jacob Black.

Sivuhenkilöt:

Charlie Swan, Carlisle Cullen, Esme Cullen, Alice Cullen, Jasper Cullen, Rosalie Cullen, Emmet Cullen, Billy Black, Ihmis-sudet.

Juoni (kirjan takakannesta):

´´Tuntui kuin olisin nähnyt hirveää painajaista, sellaista jossa täytyi juosta juoksemasta päästyään, keuhkot pakahtumaisillaan, eikä silti pääse eteenpäin niin lujaa kuin tahtoisi... Tämä ei kuitenkaan ollut unta, ja toisin kuin painajaisissani, en juossut oman henkeni edestä; juoksin pelastaakseni jotakin mittaamattomasti arvokkaampaa. Oma henkeni merkitsi minulle enää hyvin vähän.``

Bella Swanin mielestä on jotain tärkeämpää kuin itse elämä: Edward Cullen. Vampyyrin rakastaminen on kuitenkin vaarallisempaa kuin hän olisi koskaan  voinut kuvitella. Heidän suhdettaan uhkaavat ennakkoluulot sekä läheiset ja rakkaat, ja ongelmat ovat vasta alkamassa.

18-vuotispäivän kynnyksellä Bella on surullinen, sillä hän ei haluaisi vanheta - Edward kun on ikuisesti 17-vuotias. Vastentahtoisesti vietetyillä syntymäpäivillä hän saa lahjapaperista haavan ja vuotaa verta verenhimoisten vampyyrien edessä.

Kirjan kansikuvakansikuva

Uusikuusta on myös elokuva. Uusikuu-elokuva saa ensi-iltansa suomessa 20.11.2009

Aamunkoi
©2019 Twilight<33333 - suntuubi.com