Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Epäilys on twilight-kirjasarjan kolmas kirja. Epäilys-kirja ilmestyi vuonna 2007. Stephenie Meyerin mukaan Epäilyksen kannessa kuvattu punainen nauha symboloi Bellan siteitä vanhaan elämäänsä. Hänen mukaansa Bella uskoo voivansa jättää helposti vanhan elämänsä taakseen. Todellisuudessa tämä ei ole kuitenkaan niin yksinkertaista kuin Bella uskoo, sillä hänellä on yhä useita siteitä vanhaan maailmaansa.

Päähenkilöt:

Bella Swan, Edward Cullen ja Jacob Black.

Sivuhenkilöt:

Charlie Swan, Carlisle Cullen, Esme Cullen, Rosalie Cullen, Emmet Cullen, Alice Cullen, Jasper Cullen, Ihmis-sudet, Victoria.

Juoni (kirjan takakansi):

´´Siinä kuolemanhiljaisuudessa asia äkkiä valkeni minulle yhtenä välähdyksenä, ja jokainen yksityiskohta loksahti paikalleen. Asia jota Edward ei halunnut minun tietävän. Asia jonka vuoksi sekä Cullenit että sudet liikkuivatmetsässä vaarallisen lähellä toisiaan. Asia jota olin muutenkin odoittanut. Asia jonka tiesin tapahtuvan uudestaan, vaikka hartaasti toivoinkin ettei niin kävisi. Ei kai siitä ikinä tulisi loppua?``

Bella Swan on vaarassa, kun joukkomurhien aalto vavisuttelee Seattlea ja julma vampyyri janoaa kostoa. Kaiken huipuksi hänen on valitava Edwardin rakkauden tai Jacobin ystävyyden välillä, sillä ihmis-sudet ja vampyyrit eivät tule toimeen keskenään. Bella on kiintynyt Jacobiin ja viihtyy hänen seurassaan kenties liiankin hyvin. Onko Bella enää varma tunteistaan? Onhan ihmis-susi-Jacobissasentään inhimillisempää kuin Edwardissa... Ylioppilasjuhlien lähestyessä Bella aikoo tehdä lopullisen päätkösen: elääkö vai kuolla? Muuttuakko vampyyriksi vai säilyä ihmisenä?

Kirjan kansikuvakansikuva

Epäilys-elokuvaa ollaan tekemässä. Elokuvan-kuvaukset ovat suunnitteilla.

Aamunkoi
©2019 Twilight<33333 - suntuubi.com