Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Alice Cullen (ent. Mary Alice Brandon) on Cullenien vampyyriperheen jäsen. Alice on naimisissa Jasper Halen kanssa. Alice on Renesmee Cullenin täti.
Alice on luonteeltaan optimistinen ja kuplivan iloinen persoona. Hän rakastaa shoppailua, muodonmuutos-leikkejä ja juhlien järjestämistä. Alicea kuvataan pieneksi ja keijumaiseksi. Hän liikkuu kevyesti ja hiukset ovat lyhyet, piikkiset ja mustat. Usein Alice ei kuuntele toisten neuvoja vaan tekee asiat omalla tavallaan. Alice pystyy näkemään tulevaisuuteen, jolloin hän pystyi ennakoimaan asioita. Hänen kykynsä kuitenkin rajoittuu vain niihin asioihin, jotka joku on jo päättänyt tehdä. Sen takia hän ei pysty näkemään asioita, jotka on tehty "hetken huumassa". Alice näkee vain ihmisten ja vampyyrien tulevaisuuden, muttei ihmissusien eikä Renesmeen, joka on puoliksi vampyyri ja ihminen.
Alicen aikaisesta historiasta ei tiedetä juuri mitään, koska hän ei muista yhtään mitään ihmiselämästään ja hän heräsi vampyyrinä yksin. Houkutus-kirjassa Alice kuitenkin otti selvää historiastaan ja paljastui, että hän syntyi Biloxissa vuonna 1901 ja hänet vietiin mielisairaalaan, koska hän näki asioita. Alicen muutti vampyyriksi eräs vanha vampyyri joka suojeli näin Alicea verenhimoiselta James-vampyyriltä, joka halusi tappaa hänet. Alice ja Bella ovat ainoat jotka ovat ikinä onnistuneet pakenemaan Jamesilta. Pienen taustatyön tuloksena Alice löysi hautakivensä. Siinä oleva päivä oli sama jona hän joutui mielisairaalaan. Hän sai myös selville, että hänellä oli pikkusisko, Cynthia ja Cynthian lapsi elää vieläkin Biloxissa.
Alice näki Jasperin etsivän häntä ennen kuin Jasper edes itse tiesi asiasta. He tapasivat kasvotusten Philadelphiassa, missä Alice kertoi Jasperille odottaneensa häntä jo kauan. Alice tarjosi hänelle kättään, ja Jasper tarttui siihen ja siinä samassa se toi hänelle toivoa. Alice ja Jasper rakastuivat toisiinsa yhteisen ajan ja matkustelun ohella ja menivät kerran naimisiin. Jasper ja Alice ymmärtävät toisiaan ja ovat hyvin suojelevaisia toisiaan kohtaan - etenkin Jasper Alicea kohtaan
Aamunkoi
©2019 Twilight<33333 - suntuubi.com