Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jasper Hale/Cullen (ent. Whitlock) on Alice Cullenin mies. Jasper on Carlisle ja Esme Cullenin adoptiolapsi. Cullenit kertovat kaikille, että Jasper on Rosalien kaksoisveli, koska he muistuttavat niin paljon toisiaan, siitä syystä he molemmat käyttävät Rosalien sukunimeä, Hale. Jasper tykkää vääntää kättä ja metsästää Emmettin ja Edwardin kanssa.

Jasper syntyi vuonna 1844 ja liittyi etelävaltioiden armeijaan vuonna 1861, palvellakseen sisällissodassa. Jasper muutti vampyyriksi vampyyri nimeltä Maria, vuonna 1863, kun Jasper oli 17-vuotias. Vampyyrinä hän sai taidon manipuloida ihmisten tunteita. Tunnistaessaan Jasperin korkean aseman armeijassa, Maria päätti muuttaa hänet vampyyriksi auttaakseen valtaamaan alueita Monterreyssä. Alice, näki, että Jasper ja Alice tulevat olemaan yhdessä ja tapasi hänet  lounaspaikassa ja yhdessä he liittyivät Culleneiden perheeseen. Jasperilla ei ole kovin hyvää itsekontrollia.
Ihmisenä häntä kuvattiin hyvin karismaattiseksi ja siten erittäin pidetyksi. Karismaattisuutensa takia Jasper sai vampyyrielämäänsä kyvyn muunnella lähellä olevien ihmisten tunteita.
Jasper tapasi Alicen ensimmäisen kerran ravintolassa. Alice istui tuolilla odottaen Jasperia, tietäen, että Jasper tulisi, koska hän oli käyttänyt erikoiskykyään nähdä tulevaisuuteen. Jasper, joka hämmästyi siitä, että Alice näytti tuntevan hänet ja pahoitteli ihmeissään "kumartaen kuin kunnollinen etelän herrasmies", kun Alice kiusoitteli häntä jouduttuaan odottamaan niin kauan. Alice tarjosi hänelle kättään lähteäkseen ravintolasta ja aloittaakseen uuden elämän yhdessä. Jasper hyväksyi (ja sanoi Epäilyksessä "Ensimmäistä kertaa melkein vuosisataan... Tunsin toivoa".) He rakastuivat ja lopulta liittyivät Culleneiden perheeseen yhdessä. Alice auttaa Jasperia hallitsemaan verenhimonsa katsomalla tulevaisuuteen ja rauhoittelemalla häntä
Aamunkoi
©2019 Twilight<33333 - suntuubi.com