Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

James
 James on verenhimoinen vampyyri, joka esiintyy kirjasarjan ensimmäisessä osassa Houkutus.  Ihmisverta juova James, hänen tyttöystävänsä Victoria ja Laurent sattuvat paikalle Cullenin perheen viettäessä aikaa Bellan kanssa ja James ottaa tytön uudeksi saalistuskohteekseen. Hän alkaa jäljittää tyttöä, joka pakenee. James löytää Bellan kotiin ja hämää häntä puhelinsoitolla tulemaan vanhalle balettistudiolle. Bella huomaa joutuneensa ansaan ja yrittää paeta, mutta ei pysty taistelemaan vampyyria vastaan. Edward ja muut Cullenit löytävät studiolle, mutta James on jo ehtinyt purra Bellaa. Edward saa kuitenkin imettyä myrkyn Bellasta, joka pysyy ihmisenä. James saadaan kiinni, ja Cullenit tuhoavat hänet ainoalla keinolla, jolla vampyyrin voi tappaa. He repivät Jamesin palasiksi ja polttavat jäänteet. Myöhemmissä osissa Jamesin entinen rakastettu Victoria yrittää kostaa Jamesin kuoleman Culleneille ja Bellalle.
Laurent
Laurent on vampyyri, joka kuuluu Jamesin johtamaan vampyyrikolmikkoon. Toisia ryhmän jäseniä rauhanomaisempi Laurent ei halua ottaa osaan Jamesin ja Victorian aloittamaan Bellan jahtaamiseen vaan lähtee Carlislen suosituksesta Denalin vampyyriyhteisöön, joka elää Cullenien perheen tavoin ainoastaan eläinten verellä. Yhteisössä ollessaan Laurentista tulee läheinen erään sen jäsenen, Irinan, kanssa. Hän juo kuitenkin yhä salaa ihmisverta ja pitää yhteyttä Victoriaan. Uudessakuussa hän suostuu tekemään palveluksen Victorialle ja matkustaa Forksiin tiedustelemaan Culleneista. Forksissa hän törmää Bellaan ja yrittää Victorian mieliksi tappaa tämän. Ennen kuin Laurent ehtii tappaa Bellan hän joutuu ihmissusien hyökkäyksen kohteeksi ja saa yhteenotossa surmansa.
Victoria
Victoria on vampyyri ja Jamesin rakastaja. Elokuvasarjan kahdessa ensimmäisessä osassa Hän esiintyy ensi kertaa sarjan ensimmäisessä osassa Houkutus. Hän kuuluu Jamesin ja Laurentin ryhmään ja auttaa Jamesia metsästämään Bellaa. Sarjan toisessa osassa Uudessakuussa Victoria haluaa kostaa Culleneille ja Bellalle Jamesin kuoleman, mutta Forksia suojelevat ihmissudet vaikeuttavat hänen pääsyään takaisin kaupunkiin. Kirjasarjan kolmannessa osassa Epäilys Victoria suunnittelee edelleen kostoa. Hän kokoaa vastasyntyneiden vampyyrien armeijan, sillä vastasyntyneet eivät voi hallita verenhimoaan haistaessaan ihmisen veren, ja matkaa heidän kanssaan Forksiin kohtaamaan Cullenit taistelussa. Victoria ajautuu taisteluun Edwardin kanssa ja joutuu tämän tuhoamaksi saamatta kostoaan.

Aamunkoi
©2019 Twilight<33333 - suntuubi.com