Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Maya
Kotisivut: http://sevendays.foorumini.com/

01.11.2016 04:35
Seven Days on Tokioon sijoittuva foorumipohjainen roolipeli, jossa päästään eläytymään kaikenikäisten ihmisten päivittäiseen elämään sekä normaaliin arkeen kaikkine juonenkäänteineen.

Tervetuloa! ^__^

Nimi: Susanna
Kotisivut: http://vampirediaries.w2.fi/

02.10.2011 13:36
Tervetuloa The Vampire Diaries-sarjan fanisivuille! Sivustoilla löydät tietoa, kuvia, videoita ja uutisia ja vaikka mitä! Tule käymään <3

xoxo, Susanna

Nimi: Milleri
Kotisivut: http://www.lilypotter.suntuubi.com/

05.09.2011 16:14
Kaikki päättyi...
TAI EI SITTENKÄÄN!

Oletko koskaan miettiny, mitä käy seitsemännen osan jälkeen? Oletko väsymätön potterfani? Oletko lukenut kirjat noin satamiljoonaa kertaa?
Siinä tapauksessa Lily Potter on juuri oikea paikka sinulle!
Lily Potter kertoo kahdeksannen Potterin Harryn tyttären, Lilyn näkökulmasta.

---

Kun Lily saa kauan odottamansa kirjeen Tylypahkaan, hän on onnensa kukkuloilla. Tylypahkassa kaikki alkaa ihan hyvissä merkeissä, mutta Lily päätyykin Luihuiseen, jossa hän tuntee olevansa hylätty. Kaikki Luihuiset vähän syrjeksivät häntä, mutta hän saa lohtua ystäviltään Rose-Mary Darseylta ja Jack Dawsonilta. Molemmat ovat Puuskupuhissa, jonne Lily haluaisi muuttaa.
Tavallisten arkiongelmien mietintä kuitenkin keskeytyy, kun outoja murhia alkaa tapahtua Tylypahkan ennen niin turvallisten muurien sisällä. Samalla Ruusunkukka kietoutuu kaikkien arvoitusten ympärille kuin vastaukseksi...

---

Tervetuloa seuraamaan Lily Potterin tarinaa!

Nimi: VampireNetta
Kotisivut: http://netankotisivut.suntuubi.com/

10.08.2011 16:05
Heips! tervetuloa tutustumaan sivuilleni!Sivuiltani löydät kuvia, videoita, musiikki tietoa minun lempi elokuvista että artisteista/yhtyeistä (esim. twilight, hp, Rihanna, Muse...) yms. Käyhän lukemassa myös blogia! Teen myös bannereita, joten jos on sellaisen tarve, kysy vain (; (pahoittelen pientä kesken eräisyyttä...)

Nimi: Kata
Kotisivut: http://cheekfans.w2.fi/

20.06.2011 12:00
Moi!
Sivuiltani löydät tietoa, kuvia ja tuoreimmat uutiset Cheekistä eli Jare Tiihosesta.
Jos kiinostaa niin käyppäs sivuillani!
~Kata

Nimi: Dramione
Kotisivut: http://subetaplanet.suntuubi.com

10.04.2011 21:14
~Tervetuloa~

Dramione ja Subetat toivottavat sinut tervetulleeksi Subetahoitola SubetaPlanettiin! Astu sisään SubetaPlanettiin ja hanki oma Subeta! Nähdään SubetaPlanetissa!

~Dramione~

Nimi: Twiec
Kotisivut: http://eclipse.suntuubi.com/

11.03.2011 08:38
Hei! Perustin Twilight aiheiset sivut 8.3 2011, eli ovat uudet, ja kaipaisin kävijöitä! Tietoa puuttuu vielä, mutta olisi kiva saada mielipiteitä !
Jos olet fani tai et, tule Eclipseen! Otan kritiikkiä vastaan
-Twiec

Nimi: Alexa
Kotisivut: http://olioidenmailma.suntuubi.com/

09.03.2011 20:28
Tervetuloa Käymään Roolipeli sivuillani.
Zipit Odottavat sinua ! Käy katsomassa !

" Jos Tulet niin Laita Mainosviekkuun sivusi "

Nimi: Dispatch
Kotisivut: http://www.dispatch.suntuubi.com/

04.03.2011 22:36
Tervetuloa mainostamaan sivujasi Dispatchiin, eli Ilmoitustaululle. Sivusto on vielä vauvankengissä, mutta te voitte polkaista sen käyntiin. Sivustolla mainostetaan kategoriavapaasti kaikkia sivuja, joten tervetuloa vain

Nimi: MASTERMIND
Kotisivut: http://p1.foorumi.info/planetenet/index.php

27.09.2010 15:26
Tervetuloa Planetenet foorumille keskustelemaan animesta ja mangasta, harrastuksista, eläimistä, musiikista, muodista ja sen semmoisista. (: Kaikki on siis tervetulleita meijän omituisten otusten keskuuteen. Iällä siis ei ole väliä. Jos kiinnostuit.. Käy toki katsomassa ja rekkaamassa. (;

~Mastermind

Nimi: Johnny ja Ginny
Kotisivut: http://www.piratespotter.suntuubi.com/

03.08.2010 21:48
Käykää potter ja pirates of yhe caribbean fani sivuille!!!

Nimi: Reneè
Kotisivut: http://twilight.foorumit.fi/index.php

10.03.2010 02:58
Tervetuloa upouudelle Twilight-foorumille! Foorumi sai alkuvuodesta alkunsa meidän monien Twilight-fanien toimesta ja suosio vain tuntuu kiihtyvän  Jokaisen Twilight-fanin unelmapaikka, missä voit kirjoittaa aiheeseen kuuluvia ficcejä, lueskella muiden kirjoituksia, keskustella monipuolisesti aiheesta ja osallistua kilpailuihin! Kaikki ovat enemmän kuin tervetulleita, sillä henki on todella hyvä ja suvaistevainen. Kaikenikäiset ja henkiset, liittykää joukkoon!

-Reneè

Nimi: Sara
Kotisivut: http://www.shadowhorse.suntuubi.com/

19.10.2009 08:41
Tervetuloa Shadow Horseen!

Oli viileä mutta nätti syyspäivä. Tallin pihaan oli puista pudonnut lehtiä. Puiden lehdet olivat keltasia ja oranssihtavia. Ulkona tuuli. Tallin pihassa hevoset hirnuivat. Nyt oli tullut syksy kaikki ajattelivat. Lapissakin oli jo lunta. Tallin henkilökunta teki tallin töitä putsasivat karsinoita, ruokkivat hevosia, lakasivat käytäviä jne. Tänään oli ihan normaali arkipäivö. Tänään oli päivä jolloin tallille olisi tulossa uusi oppilas. Hän saapui vanhempiensa kyydissä autolla. Menin heti tervehtimään uutta oppilasta. Hän oli aika pitkä ja hoikka vaalea tukkainen tyttö. Hiukset sillä oli laitettu ponnarille ja sillä oli ratsastusvaatteet päällä. Hänellä oli jalassa pitkävartiset ratsastussaappaat. Esittelin hänelle itseni: Minä olen Sara:sanoin. "minä olen Sanni!":hän vastasi. Hauska tavara:sanoin. Haluasitko että esittelisin muut tallin henkilökunnan sinulle? Joo, olisi se mukavaa!: hän vastasi! Menimme talliin, siellä muu henkilökunta oli töissä. Tässä on Kata sanoin! Tässä on Milla ja tässä on tallin hoitaja Jemi näytin. Okei, kiva että mulla on sitten talli kaveri Sanni vastasi! Kyllä, sehän on tallilla tärkeintä:sanoin ja hymähdin Sannille. Nyt voisin esitellä sinulle tallin paikat ja hevoset. Näyttelin ja sanoin että missä karsinassa kukakin on. Kaikki hevoset ovat ulkona. Mennään sinne. Kävelimme tarhoille ja esittelin hevoset. Kun olin esitellyt kaikki hevoset. Sanni valkkasi hoitohevosen ja alkoi käymään joka päivä tallilla!

Jokainen uusi hoitaja on enemmän kuin tervetullut hoitamaan!


Tervetuloa!

Vastaus:

Okei.. Sinnee

Nimi: Alice
Kotisivut: http://www.forks.suntuubi.com/

18.10.2009 15:14
Haluatko muuttaa virtuaalikaupunki Forksiin, jossa asuu kauniit Cullenit? Jos haluat tule sivustolleni jossa kerrotaan enemmän tietoa.

Eikun luomaan henkilö!

TERVETULOA!!!

Vastaus:

Sinne kaikki

Nimi: Yuki
Kotisivut: http://kissantassu.webs.com

15.10.2009 19:07
Tahdotko tietää, mitä mieltä muut ovat sivuistasi? Tahdotko tietää mitä niissä on upeaa ja missä voisi olla vähän paranneltavaa? Vastaus on Cat's Paws.

Olemme vuonna -09 avattu, sekä html että suntuubi sivuja arvosteleva nettisivusto, jonka tarkoituksena on antaa mahdollisimman monipuolisia arvosteluja tilaajilleen. Huolehdimme jokaisesta tilauksesta yksitellen, ja pyrimme aina mahdollisimman parhaaseen lopputulokseen.

Tervetuloa Cat's Pawsiin!

Vastaus:

Pitää kurkata

Nimi: Moipa-fani

19.09.2009 13:37
En mainosta kotisivuja vaan mainostan yhta kivaa pelipaikkaa.... www.moipal.fi

Vastaus:

OK! Voicella näkynyt mainos =D

Nimi: Jossu
Kotisivut: http://ashleylover.suntuubi.com/

13.09.2009 11:07
Kaikki jotka edes tietävät Ashley Tisdalen, tervetuloa sivuilleni!!!!

Vastaus:

Sinne siis <333333

Nimi: Hannz
Kotisivut: http://tämä kotisivu on mun!!!/

29.08.2009 21:38
Okei! Täällä voitte mainostaa omaa sivuanne.. =D

Aamunkoi
©2019 Twilight<33333 - suntuubi.com